Bireysel Koçluk

Bireylere verilen koçluktur. Danışanların ihtiyacı olan alanlarla ilgili konular üzerinden verdiğimiz on-line koçluk hizmetleridir. Görüşmeler danışanın ihtiyacına göre 6-8-10’lu paketler olarak gerçekleştirilir.

Süreç:

İlk görüşme Danışan ile Koç tanışması olan Kimya görüşmesidir. Bu görüşmede koçluk nedir, danışanın ihtiyacı nedir gibi konular konuşulur. Görüşme ücretsizdir ve yarım saat sürer. Danışan ve Koç uyumu oluşmuşsa ve danışan koçluk almaya karar vermişse 1-1,5 saat süren Keşif Görüşmesi planlanır. Bu görüşmede danışanın değerleri, hayalleri, güçlü yönleri ortaya çıkartılır ve ana konu belirlenir. Sonraki görüşmeler danışanın konusuna göre koçluk görüşmeleri olarak devam eder. En son görüşmede tüm süreci değerlendirmek adına Kapanış görüşmesi yapılarak koçluk süreci tamamlanır.

Kurumsal Koçluk

Kurumlara verilen koçluktur. Kurumun ihtiyacına göre koçluk hizmetleri belirlenir.

Süreç:

İlk görüşmede Koç olarak İnsan Kaynakları, ilgili yönetici ile koçluk alacak kişilerle, kurumun ihtiyaçları ve bireysel hedefleri netleştirmek için buluşma yapılır. Daha sonra Koçluk hizmeti verilecek kişilerle birebir koçluk görüşmeleri başlar. Danışanın ihtiyacına göre 6-8-10lu paketler olarak ilerlenebilir.