HANDE AYTAÇ, (ATC, EMBA)

1997 yılında İTÜ işletme Mühendisliği’nden mezun oldum. Executive MBA derecemi 2002’de Koç Üniversitesi’nden aldım.

İş hayatına Koç Grubu’nda başladım. 22 yıl boyunca Tofaş’ta hem ticari hem de üretim alanlarında görevler aldım. Türkiye’nin en çok tercih edilen otomobil ve ticari araçları olan Fiat Egea, Doblo ve Fiorino projelerinin yatırım, geliştirme, pazarlama ve satış süreçlerinde önde gelen görevler üstlendim. Ürün ve iş geliştirme, marka yönetimi, stratejik planlama, inovasyon ve kurumsal girişimcilik alanlarında çalıştım, ekipler yönettim.

Kurumsal kariyerimden mezuniyetimin ardından değişim, öğrenme ve kendimi geliştirme tutkumla Adler’den profesyonel koçluk eğitimleri aldım. Practicum programını tamamladım. Kendini geliştirip kariyerinde ilerlemek isteyen genç profesyoneller ile kariyerini değiştirmiş, değişimle başa çıkmaya çalışan girişimcilerin hayatlarını kolaylaştıran, kendi yollarını ve cevaplarını bulmasına destek olan koçluk hizmetleri veriyorum.

Evli ve iki çocuk annesiyim. İyi derecede İngilizce ve orta seviyede İtalyanca biliyorum.

Linkedin bio:

https://www.linkedin.com/in/hande-aytaç-96495810/

PINAR IBRAHIMHAKKIOGLU, (ACPC)

25 yıllık kurumsal hayatımı tamamladıktan sonra Adler’den Profesyonel Koçluk eğitimlerini ve Practicum Programını tamamladım. Kendini geliştirmek isteyen profesyonellere potansiyellerini ortaya çıkartmaları ve hayatlarındaki doyumu artırmaları konularında Türkçe ve İngilizce koçluk hizmetleri veriyorum.

DEÜ İngilizce İşletme Bölümünden mezun olup, Coca-Cola’da Türkiye, İsrail, Orta Doğu, Avrasya & Afrika bölgelerinde Finansal Planlama&Analiz, Stratejik Finans, ve Ticari Finans alanlarında kurumsal kariyerimi sürdürdüm. Kariyerimin son 13 yılında Finans Direktörü olarak ekipler kurdum ve yönettim. Birçok uluslararası takımdan oluşan stratejik & process bazlı projeye liderlik ettim. Değişimi yönetme, adaptasyon ve farklı kültürlerden takımlar, liderler ve ekiplerle çalışma konularında ustalaştım.

Evli ve bir çocuk annesiyim. Kişisel gelişim ve öğrenme aşkım hiç bitmedi. Bilinenin ötesini de yıllardır merak eden ve araştıran biri olarak Kuantum Danışmanlığı Eğitimini tamamlayarak Uluslararası Kuantum Düşünme Teknikleri& Şifa Metotları Sertifikamı aldım. Koçluğun yanı sıra bilinçaltının derinlerindeki negatif kodların dönüşümlerini ve hayat amacımızla hizalanmamızı sağlayan Kuantum danışmanlık hizmeti de veriyorum.

Linkedin bio:

https://www.linkedin.com/in/pinar-kuyucu-ibrahimhakkioglu/

Ücretsiz tanışma görüşmesi için bizi arayın…